Upozorňujeme na změnu otevírací doby kamenných prodejen v období 21.12.2024 - 11.1.2025!

San Simone Bio Prosecco Brut DOC 0,75l

Novinka
Značka: San Simone
349 Kč 465 Kč / 1 l
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
2.1.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 2 ks
349 Kč / ks
3 - 5 ks = sleva 3 %
339 Kč / ks
6 a více ks = sleva 5 %
332 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Bio Prosecco Brut DOC 0,75l je italské suché šumivé víno vyrobené z hroznů odrůd Glera (85 %) a Pinot Grigio (15 %) pocházejících z ekologicky kontrolovaných vinic v regionu Friuli-Venezia Giulia. Toto prosecco se vyznačuje slámově žlutou barvou s jemnými nazelenalými odlesky a bohatou ovocnou vůní bílé broskve a jablka, doplněnou jemnými tóny zralého ovoce. Perlení je jemné, delikátní a přetrvávající. Chuť je harmonická, svěží a minerální, s příjemným závěrem. Ideální jako aperitiv nebo v kombinaci s mořskými plody, rizotem či sushi. Doporučená teplota podávání je 4–6 °C.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Bio Prosecco Brut DOC 0,75l je italské suché šumivé víno vyrobené z hroznů odrůd Glera (85 %) a Pinot Grigio (15 %) pocházejících z ekologicky kontrolovaných vinic v regionu Friuli-Venezia Giulia. Toto prosecco se vyznačuje slámově žlutou barvou s jemnými nazelenalými odlesky a bohatou ovocnou vůní bílé broskve a jablka, doplněnou jemnými tóny zralého ovoce. Perlení je jemné, delikátní a přetrvávající. Chuť je harmonická, svěží a minerální, s příjemným závěrem. Ideální jako aperitiv nebo v kombinaci s mořskými plody, rizotem či sushi. Doporučená teplota podávání je 4–6 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Italské prosecco – šumivá elegance z Itálie
Hmotnost: 1.6 kg
? Země původu: Itálie
? Certifikace vín: DOC
? Bio produkt: ano
? Podíl cukru: brut

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: