Česká klasika
Česká klasika připravená moderním způsobem. Příprava guláše v sous vide je skvělý způsob, jak dosáhnout šťavnatého masa a perfektní chuti. Ingredience: 500 g hovězí kližky nebo jiného vhodného masa na guláš 2 velké cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce sladké papriky 1 lžíce rajčatového protla...
Knedlíky se v parní troubě připravují velmi snadno, protože díky páře zůstávají krásně vláčné a rovnoměrně propařené. Tady je jednoduchý postup: Ingredience: 500 g hrubé mouky 1 vejce 250 ml mléka 20 g droždí (nebo 1 sáček sušeného droždí) 1 lžička cukru Špetka soli 1 houska (volitelné, ...
Jedinečný recept na kynuté knedlíky plněné borůvkami. Tento pokrm spojuje jemnost kynutého těsta s lahodnými a šťavnatými borůvkami, které podráždí vaše chuťové pohárky. Připravte se na neodolatelnou kombinaci chutí a vůní, které vás přenesou do ráje plného sladkých dobrot. Kynuté knedlíky s borůvk...
Jahodové knedlíky z odpalovaného těsta jsou jedním z těch pokrmů, které okouzlují svou lahodností a vzhledem. Tato sladká pochoutka je oblíbená zejména v letních měsících, kdy jsou jahody plné chuti a svěžesti. Každý kousíček těchto plných a šťavnatých knedlíků přináší explozi jahodové sladkosti do ...
Sandora - zapomenutá česká klasika Dělat v podstatě klasickou bábovku, ale z majonézy mi přišlo divné. Nicméně zkuste to překonat a vyzkoušet. Výsledek fakt stojí za to. Ingredience 200 g hladké mouky 200 g cukru krupice 20 g vanilkového cukru 300 g majonézy prášek do pečiva 20 g kakaa ...
Makový závin se švestkami Tuhle klasiku na tyto stránky musím dát i když to nemá s Itálií nic společného. Mák a švestky je prostě nesmrtelná kombinace. Na přípravu potřebujeme: listové těsto, cca 20ks švestek, 200g mletého máku, 250ml mléka, 20g vanilkového cukru, 40g moučkového cukru, ...
Když je sezóna jahod v plném proudu, tak určitě musíte vyzkoušet tento recept. Rychlá příprava a skvělá chuť. Na přípravu potřebujeme: 300g cukru, 450g polohrubé mouky, vanilkový cukr, 6 vajec, 150g oleje, 150g mléka, vanilkový cukr, citronovou kůru, prášek do pečiva, jahody Postup: Smícháme mou...