Crik Crok Plus Jalapeno 100g

Bezlepkové
Značka: Crik Crok
79 Kč 79 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
10.12.2024
Možnosti doručení

Crik Crok Plus Jalapeno jsou křupavé bramborové chipsy s intenzivní pikantní chutí jalapeño a sladkými tóny papriky. Bezlepkové a bez glutamátů, ideální snack na každou příležitost.

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Crik Crok Plus Jalapeno jsou delikátní bramborové chipsy, které okouzlí milovníky pikantních chutí. S intenzivní chutí jalapeño, která se postupně mísí se sladkými tóny papriky, nabízí jedinečný chuťový zážitek. Jsou baleny v praktické tubě, která zajišťuje čerstvost a snadné přenášení, ideální pro konzumaci doma, v kině nebo s přáteli. Tyto chipsy jsou bezlepkové a neobsahují glutamát.

Složení:
dehydrované brambory, rostlinné oleje (palmový olej a
slunečnicový olej v různém poměru), bramborový škrob, rýžová mouka,
kukuřičná mouka, koření jalapeňo 7% (přírodní aroma, cukr, maltodextriny,
paprika, černý pepř mletá sladká paprika, mletá cibule, česnekový prášek,
bylinky, paprička jalapeňo 0,3 %, barvivo: kapsantin), jodidovaná sůl 1,4%
(sůl, jodičnan draselný 0,0033 %), sůl, dextróza, regulátor kyselosti: E503,
kyselina citronová, E262ii, emulgátor: E471 stabilizátor F450i, antioxidanty:
disiřičitan sodný, E304i, barviva: kurkumin, extrakt z papriky.
Může obsahovat mléčné deriváty a sóju. BEZLEPKOVÉ.

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 2213kJ/529kcal,
tuky 30g (z toho nasycené mastné kyseliny 14g),
karbohydráty 58g (z toho cukry 4g), vláknina 3,5g, bílkoviny 5g, sůl 2,2g

Doplňkové parametry

Kategorie: Chipsy – italské křupavé pochoutky v různých příchutích
Hmotnost: 0.15 kg
? Země původu: Itálie
? Bezlepkové: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: