Knorr Cuore di Brodo Vegetable - zeleninový bujón 4x28g

Bezlepkové
Značka: Knorr
95 Kč –21 %
Knorr Cuore di Brodo Vegetable - zeleninový bujón 4x28g
95 Kč –21 % 75 Kč 67 Kč / 100 g
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Cuore di Brodo má veškerou chuť a vůni domácího vývaru. Ingredience jsou pečlivě vybírány a pomalu vařeny, jak tomu bylo dříve, aby se získal vývar plné a přirozené chuti. Může být použit kdykoli během vaření k obohacení vašich pokrmů a polévek o pravou chuť. Produkt je vhodný i pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu.

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Cuore di Brodo má veškerou chuť a vůni domácího vývaru.

Ingredience jsou pečlivě vybírány a pomalu vařeny, jak tomu bylo dříve, aby se získal vývar plné a přirozené chuti. Může být použit kdykoli během vaření k obohacení vašich pokrmů a polévek o pravou chuť. Produkt je vhodný i pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu.

složení :

Voda, sůl, rehydratovaná zelenina 15,7% (mrkev * 7,5%, pórek * 5%, paprika * 2,3%, celer, TURNIP * 0,9%), palmový tuk, cukr, kvasnicový extrakt, petržel * rehydratovaná 1,5%, zahušťovadla: xanthanová guma , guma ze svatojánského chleba; příchutě, koření (celerová semínka, kořen libečku , muškátový oříšek, pepř), karamelizovaný cukr, maltodextrin.
Z udržitelného zemědělství

Výživové údaje na 100ml:
energetická hodnota 25kJ/6kcal, tuky <0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g), karbohydráty <0,5g (z toho cukry <0,5g), vláknina <0,5g, bílkoviny <0,5g, sůl 1,1g

Výrobce :
Unilever
Via Paolo di Dono, 3/A
00142 Roma
Stab. di
Sanguinetto (VR)
Via Roma, 23 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady na vaření a pečení
Hmotnost: 0.13 kg
? Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: