Mouky – kvalita pro pečení a vařen
Objevte pravou sílu italské mouky, vyrobené z pečlivě vybraných obilovin a semletých podle tradičních metod. Ať už chystáte pizzu, domácí těstoviny, chleba nebo sladké dezerty, s našimi moukami dosáhnete perfektní struktury, vůně i chuti. Přineste si domů kvalitu, na kterou italští mistři pečiva spoléhají po generace.
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?

S celozrnnou moukou Barilla objevte potěšení z domácí přípravy chleba s rustikální chutí a voňavou konzistencí.

Mouka Barilla typ 00 je vhodná pro všechny sladké i slané pokrmy, s krátkou dobou kynutí a jednoduchými postupy.

Mouka na tradiční těsto. Ideální mouka pro dobře hydratovaná, lehká a dokonale vykynutá těsta. Doporučeno pro klasickou neapolskou pizzu.

Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...

100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a...
Na ItalyShop.cz najdete široký výběr mouk – od jemné mouky na pečení až po speciální semolinu pro domácí pastu. Každá mouka nese pečeť kvality a je ideální volbou pro ty, kteří to s pečením a vařením myslí vážně. Poznejte rozdíl, který vytváří pravá italská tradice.