Mulino Bianco toastový chléb (Pan Bauletto Bianco) 400g

69 Kč 17 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.9.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Pan Bauletto Bianco je skutečně jedinečný díky jednoduchým a originálním surovinám, které jsou pečlivě vybrané: měkká pšeničná mouka, extra panenský olivový olej, voda, droždí, cukr a špetka soli. Díky své jednoduché chuti a příchuti měkké pšeničné mouky ji vyzkoušejte s jakoukoli kombinací: od sladké po slanou, dokonce i pikantní. 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Chléb s extra panenským olivovým olejem 2,4 %.

Pan Bauletto Bianco je skutečně jedinečný díky jednoduchým a originálním surovinám, které jsou pečlivě vybrané: měkká pšeničná mouka, extra panenský olivový olej, voda, droždí, cukr a špetka soli. Díky své jednoduché chuti a příchuti měkké pšeničné mouky ji vyzkoušejte s jakoukoli kombinací: od sladké po slanou, dokonce i pikantní.

vyrábí se pouze z mouky pocházející z udržitelného zemědělství, přičemž se dodržuje 10 pravidel Charty Mulino. Objevte chuť volby udržitelnosti.

Složení :

pšeničná mouka typu "0" (71,7%), voda, extra panenský olivový olej 2,4%, droždí, sůl, sladová ječná mouka. Ošetřeno alkoholem na povrchu.

Může obsahovat stopy: ořechů, mléka, sezamu, sóji a vajec.
Neobsahuje!!!

Palmový olej, barevné přísady, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO přísady

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 1132kJ/268kcal, tuky 3,2g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,6g), sacharidy 49g (z toho cukry 8g), vláknina 4,5g, bílkoviny 8,5g, sůl 1,3g

Doplňkové parametry

Kategorie: Toastový chléb a tortilla
Hmotnost: 0.42 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: