Mulino Bianco toastový rustikální chléb (Gran Bauletto Rustico) 400g

Novinka
Značka: Mulino Bianco
119 Kč 30 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
19.9.2024
Možnosti doručení

Ochutnejte Gran Bauletto Rustico od Mulino Bianco – měkký a chutný chléb s celozrnnou moukou, ideální pro zdravou a výživnou snídani.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Gran Bauletto Rustico od Mulino Bianco je lahodný, měkký chléb vyrobený z celozrnné mouky, který přináší autentičnost a bohatou chuť tradičního pečiva do vašeho každodenního jídelníčku. Tento chléb je ideální volbou pro ty, kteří hledají zdravější alternativu pro své sendviče, toasty nebo jen jako přílohu k polévkám a salátům. Díky své jemné a nadýchané konzistenci je Gran Bauletto Rustico perfektní pro snídani plnou vlákniny a živin, která vás zasytí a dodá energii na celý den.

Složení :

Pšeničná mouka typu "0" , voda, žitná mouka 17,5%, slunečnicová semínka 4,0%, extra panenský olivový olej  pšeničný lepek , sezamová semínka 2,0%, lněné semínko 1,8%, dextróza 1,7%, kvasnice , sušený žitný kvásek ( fermentovaná žitná mouka , voda), sůl , extrakt z ječného sladu . Na povrchu ošetřeno ethylalkoholem.
Může obsahovat stopy: ořechů, mléka, sóji a vajec.
Zvýrazněné složky mohou způsobit reakce u alergických nebo intolerantních lidí.

Neobsahuje!!!

Palmový olej, barviva, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO přísady

Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 1176kJ/280kcal, tuky 8,0g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,9g), sacharidy 39g (z toho cukry 8g), vláknina 4,5g, bílkoviny 8,5g, sůl 1,3g

Doplňkové parametry

Kategorie: Toastový chléb a tortilla
Hmotnost: 0.42 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: