Naldoni Bignè s pistáciovou náplní (al pistacchio) 8ks
Související produkty
Detailní popis produktu
Představujeme ‘Bignè al Pistacchio’ od Dolciaria Naldoni, pravý poklad italského cukrářství. Tyto pečlivě připravované dezertní kuličky jsou vyrobeny z lehkého těsta s výraznou chutí pistácií, naplněné bohatou pistáciovou krémovou směsí a obaleny lahodnou pistáciovou polevou. Tento dezert kombinuje tradiční italské cukrářské umění s výjimečnými surovinami, což dělá z ‘Bignè al Pistacchio’ ideální volbu pro ty, kteří hledají neobvyklé a výjimečné chuťové zážitky.
Složení:
Bignè: VEJCE, měkká pšeničná MOUKA typu "00", rostlinný margarín (palmový olej), sůl, hydrogenuhličitan amonný;
Krém: glukózový sirup, voda, cukr, stabilizátory: E422, E516; modifikovaný škrob, rostlinný tuk (kokosový, palmový, slunečnicový), alkohol, zahušťovadla: E466; emulgátory: E471; sůl, okyselující látky: kyselina citronová; barviva: beta-karoten; aromata.
Poleva: cukr, rostlinné tuky (kokosový, kakaové máslo, palmojádrový), sušené odstředěné MLÉKO, emulgátor (E322 slunečnicový lecitin), aroma; pistáciová pasta (4 %): cukr, SÓJOVÁ bílkovina, ARAŠÍDOVÝ olej, OŘECHY, MANDLE, PISTÁCIE (1 %), sušené odstředěné MLÉKO, KEŠU, aroma, emulgátory: E 471, E 472b, E 477, E 322, OŘECHY,
rostlinné výtažky, barvivo: E 133, antioxidant: E 307.
Může obsahovat: HOŘČICI; SEZAM; LEPEK.
Výživové hodnoty na 100 g:
energetická hodnota (1584Kj/382Kcal), tuky (16,85 g, z toho nasycené mastné kyseliny 11,62 g), sacharidy (52,84 g, z toho cukry 35,45 g), vláknina (0,71), bílkoviny (3,91 g), sůl (0,36 g).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sladké pečivo – italské lahodné trvanlivé pochoutky |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
? Země původu: | Itálie |
? Region: | Emilia-Romagna |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Dolciaria Naldoni je italská společnost specializující se na výrobu cukrářských výrobků. Tato firma byla založena v roce 2011 a navazuje na tradici staré rodinné pekárny z roku 1951.
Dolciaria Naldoni klade důraz na flexibilní výrobní procesy, což jim umožňuje dodávat také produkty pod soukromými značkami. Jejich zaměření je na výrobu pravých a zdravých produktů s důrazem na výběr kvalitních surovin.