Novinky, Strana 2
Nejprodávanější
Bisco Sacher kakaové sušenky s meruňkovou náplní od Ambrosiana přinášejí nezapomenutelný chuťový zážitek inspirovaný legendárním dezertem Sacher.
Krúmí kakaové tyčinky polomáčené v lahodné kakaové polevě – ideální volba pro chvíle sladkého pokušení. Přinášejí dokonalou kombinaci intenzivního kakaa a křupavého těsta.
Arašídy Ventura již vyloupané a oloupané, opečené v troubě při regulované teplotě, nesmažené a ochucené posypem jodizované italské mořské soli , obsahují...
Objevte Dinomix, svět jemných a jiskřivých dinosaurů připravených s lahodnými přísně italskými malinovými, citronovými, jahodovými a meruňkovými nektary a bez živočišné...
Felce Azzurra Sapone Liquido Classico je ideální pro každodenní použití. Jeho jemná a kremová textura vyčistí pokožku a zanechá ji svěží a hebkou.
Poleva z mléčné čokolády se 100% NON GMO alpským mlékem a posypaná jemně nastrouhanými vločkami vybraných kokosových ořechů z Indonésie a Filipín zahaluje lahodnou kokosovou...
Tři jemné vrstvy čokolády jemně umístěné v tradičním formátu tabulky Novi. Dvě vrstvy lahodné čokolády gianduja obklopují jemnou vrstvu krému s nejlepšími pistáciemi.
Tři jemné vrstvy čokolády jemně umístěné v tradičním formátu tabulky Novi. Dvě vrstvy lahodné čokolády gianduja obklopují jemnou vrstvu oříškového krému, vždy vyrobeného...
Orecchiette Pugliesi La Molisana n.30 jsou tradiční těstoviny z jižní Itálie, jejichž tvar připomíná malé ouška. Vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice, ideálně se hodí k zeleninovým...
Gnocchetti Sardi La Molisana n.27 jsou tradiční těstoviny inspirované Sardinií, ideální pro kombinaci s hustšími omáčkami. Vyrobené z kvalitní tvrdé pšenice, přinášejí...
Fusilli La Molisana n.28 jsou spirálovité těstoviny z kvalitní tvrdé pšenice, které skvěle zachytávají omáčky. Jejich jedinečný tvar je ideální pro recepty s pestem, zeleninou...
Bucatini La Molisana n.12 jsou tradiční italské těstoviny s dutým středem, které skvěle zachytávají omáčky. Vyrobené z prvotřídní tvrdé pšenice, jsou ideální pro pokrmy s...