Omáčky, pesta a pomazánky – dokonalé dochucení každého jídla, Strana 7
-
Pesta a pomazánky
-
Kečupy, hořčice a majonézy
-
Chutney a čalamády
-
Omáčky na těstoviny
-
Omáčky k masu
-
Dipy a salsy
Nejprodávanější
Příznaky
Značky
Země původu?
Region?

Bazalkové pesto nebo-li pesto genovese je studená omáčka. Tradiční bazalkové poste vzniká drcením čerstvé bazalky a postupným přidáváním dalších surovin jako je česnek, piniové...

Pesto rajčatové je studená emulgovaná omáčka červené barvy, kterou získalo podle použitých rajčat.Pesto můžete konzumovat s těstovinami, saláty, sýry,..

Recept na tradiční ragú par excellence s bohatou chutí a jedinečnou chutí. My Gran Ragù Classico je připraveno ze 100% italského masa, které je přísně kontrolováno.

Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.

Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.

Ragú s nevídanou pikantní chutí, které díky přídavku chilli papričky rozzáří chuť každého pokrmu. K jeho přípravě se používá 100% italské maso a čerstvá zelenina.

Typická specialita italské kulinářské tradice, bohatá na přísně kontrolované maso a jemné hříbky, pro plnou a lahodnou chuť.

Vynikající ragú připravené z vybraných druhů masa a klobás ze zvířat narozených a chovaných v Itálii a obohacené o jemný Montepulciano d'Abruzzo Doc.

Toto chutné ragú se připravuje z pečlivě vybraného masa a slaniny přirozeně uzené bukovým dřevem.