Semolinové těstoviny z tvrdé pšenice, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Certifikace potravin?
Délka těstovin?

Garofalo Cannelloni pocházející z Emilia Romagna přepracoval původní recepturu této speciality s chutí a řemeslnou moudrostí.Díky válcovému tvaru jsou ideální pro...

Garofalo Fusilli Senza Glutine – kvalitní bezlepkové těstoviny vyrobené z kukuřičné, rýžové a quinoa mouky. Perfektní pro ty, kteří hledají autentickou italskou chuť bez lepku....

Lasagne jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice vyrobené v Gragnanu, rodném městě těstovin. Pasta di Gragnano je chráněné zeměpisné označení původu a je...

Garofalo šneci neboli kolínka, originální ve svém formátu, který zaujme děti, přinášejí do patra jedinečný hmatový zážitek.Klasická kniha receptů navrhuje spárovat je...

Malé těstoviny, tvarem podobné malým semenům, Garofalo Melon Seeds přinášejí na stůl vynikající chuť těstovin Gragnano CHZO .Díky procesu tažení do bronzu...