Italské těstoviny pro každou příležitost, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bio produkt?
Druh těstovin?
Délka těstovin?
Penne jsou těstoviny válcovitého tvaru, které se vaří al dente a podávají se s omáčkami jako pesto, marinara nebo arrabiata.Tyto těstoviny jsou vyrobeny kombinací bílé kukuřice,...
Barilla Penne Rigate - tradiční italské těstoviny vytvarované do podoby pera s rýhovaným povrchem pro dokonalou chuť při každém soustu. Ideální pro různé omáčky.
Díky žebrování na vnějším povrchu a velkému průměru se omáčka Barilla Rigatoni dokonale udrží na celém povrchu, uvnitř i vně, a vrátí se tak do všech odstínů.
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Těstoviny bez obsahu lepku. Kombinace bílé...
Tortiglioni jsou těstoviny s výrazným charakterem, které se skvěle hodí k přípravě hustých a plných omáček, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované...