Bartolini celozrnné těstoviny se vyznačují příjemnou vůní a
vynikajícími nutričními vlastnostmi.
Bohaté na vitamín B, bílkoviny a vlákninu. Porézní těsto podporuje
dokonalé...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta,...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou
bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření.
Jsou připraveny z porézního těsta,...
Vaječné těstoviny Bartolini se vyrábějí ručně z krupice z tvrdé pšenice a čerstvých vajec.Díky tažením bronzem je těsto porézní, takže se lépe rozpouští a drží...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního...
Bartoliniho vaječné těstoviny se vyrábějí pomocí řemeslných metod z tvrdé semolinové pšenice a čerstvých vajec. Připraveno z porézního těsta tak, aby se lépe mísilo...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou
bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření.
Jsou připraveny z porézního těsta,...
Dalla Costa Alphabet je tříbarevná dětská těstovina ve tvaru písmenek a číslic. Vyrobena z ekologického zemědělství, tyto drobné semolinové těstoviny jsou vhodné pro děti od 8...
Tříbarevné dětské semolinové těstoviny ve tvaru oblíbených medvídků. Těstovinoví medvídci jsou drobné těstoviny vhodné pro pokrmy dětí od 12 měsíců a obsahují vitamín...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací