Casillo Mouka Rimacinata (pizza a focacca) 500g
Související produkty
Víceúčelové dehydrované pivovarské kvasnice pro slaná i sladká jídla, praktické pro použití a vždy uložené ve spíži.
Granoro Semola Rimacinata (Reground Durum Wheat Semolina) 1kg představuje kvalitní surovinu pro milovníky domácího pečení. S její zlatavě žlutou barvou a jemnou zrnitostí je...
Speciální měkká pšeničná mouka typu „00“ získaná mlynářským postupem, při kterém se získává pouze jádro pšeničného zrna. Díky své čistotě a nízkému obsahu popela je ideální pro...
Mouka typu "Manitoba" se získává mletím odrůd měkké pšenice pěstovaných v Severní Americe. Hodí se do přípravků s dlouhým kvašením, kynutých výrobků pro zvláštní příležitosti a...
Mouka na pizzu typ 00 pšeničná mouka měkká. Tato mouka je vyrobena z nejlepších vybraných zrn, stejně jako pro sílu, pro chuťový profil, chuť, vůni a barvu.
Blanšírovaná mandlová mouka s přídavkem čistého krupicového cukru z červené řepy. Ideální pro dezerty, nápoje, náplně, polevy a dekorace.
Farina per pizza je hladká pšeničná mouka „00“ určená pro výrobu těsta na pizzu. Minimální trvanlivost do 18.2.2024
Mouky typu „0“ je pšeničná mouka s vyšším obsahem lepku než mouka „00“ a je nejlepší pro pečení. Protože je bohatší na lepek, tak těsto je pružné a pevné. Je to...
Detailní popis produktu
Pizza a focaccia jsou dvě mistrovská díla italské kuchyně. Tajemstvím je těsto, kterému se nedá odolat při každém soustu. Naše 100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a focaccia se vší vůní a chutí, kterou vám může dát pouze tvrdá pšenice.
W 230
Průměrné výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1490k j- 351kcal
TUKY: 2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
SACHARIDY: 70 g z toho cukry: 0,4 g
Vlákniny: 2,7 g
BÍLKOVINY: 12 g
SŮL: 0,005 g
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
? Země původu: | Itálie |
Fettuccine alla Boscaiola od Antica Sicilia je lahodné koření pro přípravu stejnojmenných těstovin s bohatou a aromatickou omáčkou. Omáčka Boscaiola je připravena z kvalitních...
Aroma rumu od značky Paneangeli je ideální přísada pro přípravu vynikajících dezertů, jako jsou tiramisu, panna cotta a další. Stačí přidat několik kapek a přinést tak do vašich...
Jemně ochucená mořská sicilská sůl ideální k dochucení masa a ryb.
Spaghettata dell'Etna od Lagolosia vám přináší autentický chuťový zážitek z Sicílie. Toto kvalitní koření na těstoviny je inspirované sopkou Etnou. Připravte si jedinečné...
Jemně ochucená mořská sůl ze Sicílie.
Vychutnejte si autentické sicilské lahůdkové koření Spaghettata alla Siciliana. Toto kvalitní koření přináší chuť a vůni slunné Sicílie přímo na váš talíř.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.