Sladké pečivo
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bez palmového oleje?
Celozrnný?
Tvrdé mandlové sušenky s citronovou příchutí, které se tradičně jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína, například do slámového.
Tvrdé čokoládové sušenky, které se tradičně jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína, například do slámového
Ochutnejte tradiční italský klenot s Monardo Cantuccini alle Mandorle. Tvrdé tradiční mandlové sušenky, které se obvykle jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do...
Tvrdé mandlové sušenky, které se tradičně jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína, například do slámového.
Typická kalábrijská pochoutka! Čokoládové sušenky s kandovanou pomerančovou kůrou a medem zalité hořkou čokoládou.
Typická kalábrijská pochoutka! Čokoládové sušenky s kandovanou pomerančovou kůrou a medem zalité bílou čokoládou.
Abbracci – křehké sušenky s kakaem a čerstvou smetanou Abbracci jsou ideálním spojením znamenitého a delikátního krémového křehkého pečiva vyrobeného pouze...
Baiocchi jsou vyrobeny ze dvou vonných křehkých sušenek nezaměnitelného tvaru, které obsahují měkkou náplň, kterou denně připravujeme ze 100% italských lískových ořechů...
Křehké sušenky s celozrnnou pohankovou moukou a třtinovým cukremCelozrnná pohanková mouka s intenzivní a aromatickou chutí v kombinaci s moukou z ovesných vloček a sladkostí...
Křehké sušenky s celozrnnou moukou a tmavou čokoládou Cioccograno kombinuje jednoduchost křehkého pečiva s celozrnnou moukou s intenzivní chutí křehkého pečiva...
Rigoli jsou jemné křehké sušenky s mlékem a medem: vynikající k máčení v mléce nebo čaji, ale také k vychutnání samotné. Sladký a jemný 100% italský med...
Nastrine jsou měkké přirozeně kynuté briošky z listového těsta, které ještě více provoní, když se zahřejí v troubě. Jednoduché a chutné, s jemným nádechem pomeranče.