Mouky, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Vyrábí se z vybraných zrn a vyznačuje se vynikající roztažností, absorpcí a držením. Je vhodná pro výrobu extrudovaného těsta a lze jej přidávat do všech druhů těsta na...
Blanšírovaná mandlová mouka s přídavkem čistého krupicového cukru z červené řepy. Ideální pro dezerty, nápoje, náplně, polevy a dekorace.
Mouka manitoba. Jediná 100% mouka Manitoba o síle 460 W. Ideální pro dlouhé kynutí.
Mouka na pizzu typ 00 pšeničná mouka měkká. Tato mouka je vyrobena z nejlepších vybraných zrn, stejně jako pro sílu, pro chuťový profil, chuť, vůni a barvu.
Celozrnná mouka ze 100% italské pšenice v exklusivním balení VPACK 750g. Ideální pro rustikální chléb, pizzu a focaccu.
Mouka typu "Manitoba" se získává mletím odrůd měkké pšenice pěstovaných v Severní Americe. Hodí se do přípravků s dlouhým kvašením, kynutých výrobků pro zvláštní příležitosti a...