Těstoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bio produkt?
Druh těstovin?
Délka těstovin?
Penne jsou těstoviny válcovitého tvaru, které se vaří al dente a podávají se s omáčkami jako pesto, marinara nebo arrabiata.Tyto těstoviny jsou vyrobeny kombinací bílé kukuřice,...
Barilla Penne Rigate - tradiční italské těstoviny vytvarované do podoby pera s rýhovaným povrchem pro dokonalou chuť při každém soustu. Ideální pro různé omáčky.
Díky žebrování na vnějším povrchu a velkému průměru se omáčka Barilla Rigatoni dokonale udrží na celém povrchu, uvnitř i vně, a vrátí se tak do všech odstínů.
Špagety pocházejí z Neapole a v roce 1842 je tak pojmenoval Antonio Viviani, protože vypadaly jako malé kousky provázku. Díky svému tradičnímu průměru, který je ve vesmíru...
Tortiglioni jsou těstoviny s výrazným charakterem, které se skvěle hodí k přípravě hustých a plných omáček, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované...
Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta,...