Novinky, Strana 2
Nejprodávanější
Vaječné těstoviny Barilla Emilian pochází z nejlepší emiliánské gastronomické tradice. Hrubý povrch krásně drží omáčku a zvýrazní její chuť.
Vaječné těstoviny Barilla Emilian pochází z nejlepší emiliánské gastronomické tradice. Hrubý povrch krásně drží omáčku a zvýrazní její chuť.
S celozrnnou moukou Barilla objevte potěšení z domácí přípravy chleba s rustikální chutí a voňavou konzistencí.
Měkká, jemně opečená slanina, chutné rajče a špetka chilli. Je to omáčka Barilla Amatriciana, připravovaná s péčí, bez přidání konzervantů. Připravené dát svým těstovinám chuť...
Pikantní požitek z chilli zahřeje sladká rajčata, vypěstovaná pod sluncem italských polí pro Barillu. Je to omáčka arrabiata, připravená podle tradice, bez přídavku konzervantů,...
Bazalková omáčka Barilla se rodí z lahodných na slunci vyzrálých italských rajčat a voňavé bazalky. Bazalková omáčka Barilla, vytvořená na základě našich zkušeností v kuchyni a...
Olivová omáčka Barilla pochází ze svěží kombinace zelených a černých oliv a lahodných 100% italských rajčat. Olivová omáčka Barilla, připravená podle tradice, bez přidání...
Lahodně ochucená omáčka připravená z jemného tuňáka v olivovém oleji a chutných italských rajčat smíchaných s bílým vínem. Omáčka s tuňákem Barilla, vytvořená na základě našich...
Omáčka Barilla Ricotta vytváří dokonalou harmonii mezi krémovými vločkami ricotty a nakrájenými italskými rajčaty pro lehký a chutný recept. Tak se zrodila jednoduchá omáčka s...
Tento olej kombinuje prvotřídní extra panenský olivový olej s intenzivním a pikantním aroma česneku a chilli, které dodává jídlu výraznou chuťovou explozi.
Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...